Velkommen

 

Kjære alle hytteglade mennesker der ute! Velkommen skal dere være til denne splitter nye hyttebloggen. Dette er det aller første innlegget av mange, som stort sett skal handle om det gode hytte og campingliv. Dette blir så spennende, og jeg håper mange har lyst til å være med meg på reisen når hyttelivets gleder og utfordringer skal utforskes. 

Har nå vært den lykkelige hytteeier i 2,5 år. Her koser jeg meg med samboer, barn, barnebarn, bonusbarn og svigersønner. Hunden Centa koser seg også på hytta. Min mor og far er i nabohytta, og min bror og samboer holder til i nærmeste hyttefelt. Hytta ligger ved vakre Borgenfjord i Trøndelag.

Litt om historien bak dette. For 4 år siden holdt vi på å planlegge hyttebygging. Begynte da å lete etter hyttebilder, tips, råd og inspirasjon på nett. Instagram var jeg ikke så stø på da. På facebook fant jeg bare grupper for hus og hjem. Ingen om hytteinteriør. Det var da mine døtre foreslo at vi kunne starte en selv. Det gjorde vi, og det ble en suksess. Vi har nå passert  17000 medlemmer etter 4 år. Gruppa heter “Hyttegruppa – Tips, interiør og inspirasjon til hytta” , https://www.facebook.com/groups/

Dette ble så gøy og inspirerende at vi for litt over 1 år siden, startet en instagramkonto til Hyttegruppa, som selvfølgelig heter “Hyttegruppa“. Den har nå passert 2600 følgere. Både facebookgruppa og instagramkontoen får stadig nye medlemmer hver eneste dag, og det er så koselig å se alle de flotte hyttebildene som deles. Det er både ute- og innebilder fra hytter på fjellet, ved fjorden, i skogen og campingbilder fra flotte spikertelt.

Det eneste som sto igjen da, var å våge seg ut på blogging. Hytteblogging. Og her er faktisk det første blogginnlegget.

Håper å få hjelp av mine 2 døtre etter hvert. De er jo mine hjelpere på hyttegruppa også. Og planer og ideer for bloggen, det har vi. Kan ikke røpe alt nå, men litt kan jeg dele med dere.

Vi kommer til å jobbe tett opp mot Hyttegruppa. Der stilles det stadig spørsmål om ting man lurer på. Alt fra beising av gulnet panel, solcelle, ring hytta varm, snurredass, og hyttemat. Vi kommer til å følge med på kåringer, og best i test av div. nyttige produkter vi har bruk for på hytta. Etter hvert vil vi også få kontakt med ulike leverandører for ulike produkter vi vil vite mer om som er relatert hytte. Vi kommer også til å dele litt av vår hytteliv også. 

Da har dere fått ett lite innblikk i hva vi vil jobbe med å ta tak i. 

Vi tar også i mot tips og ønsker om hva vi kan skrive om. Så send meg gjerne en mail på mailadresse: [email protected]

På Hyttegruppa får vi stadig spørsmål fra ulike leverandører, firma, grupper og blogger om å få lov til å reklamere for seg. Dette er noe vi har sagt nei til. Vi vil ha en reklamefri sone der. Eneste reklame fremover vil bli for Hyttegruppas blogg, Hyttekroken. Er det noen spørsmål ang dette, så er det bare å ta kontakt med meg på mail.

Håper dere synes dette høres interessant og spennende ut, og vil følge oss videre.

Ha en fin dag!

 

Tone

7 kommentarer

Siste innlegg