Hyttekjøkken del 3

Heisann! Her kommer det flere herlige kjøkkenbilder som dere har delt med meg. Det er så inspirerende og morsomt å se hvor koselig og praktisk dere får det til. 

Første bildet i dette innlegget er fra hytta til @levepaalandet. Den ligger i Snåsa i Steinkjer kommune. Hytta er uten vann, så her bæres det i bøtter og spann.

Så kommer det 2 bilder fra hytta til @det_enkle_hytteliv. Hun har lagt ut før- og etterbilde. Og det elsker vi 😀

De skal bytte kjøkken på sikt, men har pusset det opp i mellomtiden.

@evyskare har også sendt oss ett før- og etterbilde. De har vokset kjøkkeninnredningen, og lagt på kontaktplast på benkeplatene. 

Her kommer det 5 bilder fra @lenefusche som har hytte i Slettungdalen hyttefelt. 

Hytta er uten strøm og innlagt vann. Over ovnen henger en praktisk rist fra Ikea. Vet mange inne på Hyttekroken lurer på hvor man får kjøpt slike.

Nam….  friste friste…  Her var det herlig hjemmebakst! Det er viktig å kose seg på hytta ja. Tommel opp 😉

@tmu1107 har sendt meg ett bilde fra sitt “nye” hjemmelagede kjøkkenet. Hytta er uten strøm og vann og ligger i Hortavær.

Til slutt kommer det 6 bilder fra hytta til Tove Gjerstad @tovekg som ligger på Halsteinhaugen. Hytta ble bygd i 1930, og de har fremdeles det originale plassbygde kjøkkenet.

De vet ikke når det ble malt som dette. Det er ganske så mørkt, og har motivmaling i grønt og rødt. Men det har sin sjarm.

Tove ønsker seg nytt, moderne og praktisk kjøkken i gammel stil, men det er det er liksom ikke bare å hive ut det gamle. Det skal ihvertfall planlegges nøye før det skjer, om noen år, sier hun.

Håper dere koste dere med disse bildene som medlemmer og følgere har delt med meg. Jeg har flere kjøkkenbilder jeg gleder meg til å dele med dere. Men jeg må finpusse litt på det innlegget også før jeg legger det ut. Så følg med dere, det kommer snart  😉

 

I uke 18 blir temaet hytte-soverom. Jeg har fått inn en del bilder, men har plass til flere. Så det er bare å fortsette å sende meg bilder på:

* Mail: [email protected]

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg på dine soveromsbilder

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger, og er kanskje senga hjemmelaget, eller kjøpt på ett snekkerverksted? Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. 

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Også utestue og uteområdet. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀

Ha en strålende dag dere! Nå er det snart helg og hytteliv 🙂 Enn dere? Skal dere på hytta?

 

Tone

 

 

 

 

#hytte , #hytteliv , #kjøkken , #hyttekjøkken 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg