Gled dere

Hei! Dere kan bare glede dere til neste uke! Jeg har fått inn så mange flotte hyttebilder av stuer rundt om kring 😀 Ser frem til å begynne å planlegge innleggene og få lagt de ut på bloggen. 

I dag er solen og varmen kommet til Trøndelag, så nå skal jeg prioritere å være ute i godværet og jobbe litt i hagen her hjemme. Snedig, jeg synes det er mye morsommere å gjøre slikt på hytta, hehe 😉

I løpet av denne uka skal jeg dele en deilig dessert med dere. Det er en av barnas favoritter her hjemme. Vi lager den ofte på hytta, for der kan vi kose oss litt ekstra. Den er bare nydelig og den er best når den har fått stått ett par dager. Derfor kan man godt lage den før man drar, og det er jo egentlig ganske så kjekt.

Håper det er litt sol og godt vær ellers i landet også, og for noen nærmer det seg langhelg. Her blir det arbeidshelg, baking og servering i konfirmasjon.

 

Litt info:

* I uke 20 blir temaet hytte-stue.

* Uke 22 kjører vi på med hytte-gang. 

* Og i uke 24 prøver vi oss med hytte-bad.

 Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: [email protected]

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg på dine soveromsbilder

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. 

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Også utestue og uteområdet. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀

Nyt maidagene og ta vare på hverandre <3

 

 

Tone

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg