Hyttestue del 1

God tirsdag kjære følgere:) Da er 1. del av hyttestuer ute her på bloggen. Det er så mye koselig å velge i mellom. Har fått inn så mange flotter bilder, så her kommer det ut litt etter litt i løpet av uka. 

Starter med 7 herlige stuebilder fra den nybygde tømmerhytta til @hytteinspirasjon_fjellet.

Så har @ninas_house_therapy_space_ish_ delt 6 flotte bilder fra hyttestua si. Hun har hjulpet svigerforeldrene med å klargjøre hytta for salg ved å sy gardiner og lampeskjermer, male og style osv. Hytta ble så fin at de ombestemte seg, og kjøpte den selv. Her koser de seg og planlegger nye prosjekter som f.eks. vann og kloakk. Ser på bildene hvor fint det ble, så skjønner godt at de ville kjøpe den selv.

Var ikke disse hyttebildene fine? Så artig å jobbe med dette når jeg får inn så masse fint og responsen er så bra. Kommer flere innlegg fortløpende etter hvert som jeg blir ferdig med litt klipp og lim;)

Litt info:

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀

* Uke 22 kjører vi på med hytte-gang

* Og i uke 24 prøver vi oss med hytte-bad

* Uke 26 blir det Hytteloft/hems

* Uke 28 Hytte-utestue

* Uke 30 Utekjøkken

* Uke 32 Utepeis/grillplass

 Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: [email protected]

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg på dine soveromsbilder

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. 

Ha en strålende dag dere 😀

 

 

Tone

 

 

 

#hytte ,  #hyttestue ,  #hytteliv ,  #hytteinteriør ,  #interiør ,  #stue

4 kommentarer

Siste innlegg