Hyttehems med smarte løsninger

Hvordan utnytte hyttas bruksareal maksimalt? Linda Strand, @lindamaritstrand, har virkelig gjort det i sin nybygde Rømskoghytte RH80, som ligger i Vortunglia hyttefelt ved den idylliske innsjøen Vortungen. Ikke langt unna Rømskog spa.

Hemsen er nå nyinnredet og klar til bruk. I og med at takhøyden er på 1.85m, så regnes dette som ikke målbart areal. De har med litt smarte løsninger, klart å fått til 2 soverom og en koselig loftstue der oppe.

De valgte åpen drager for å øke følelsen av takhøyde. Skyvedører ble også valgt for å spare plass. På denne måten har de muligheten til å få til 1,80 senger på begge rom.

Alle rommene i hytta har hvert sitt tema og hvert sitt navn. Til og med badet har fått sitt eget skilt! Innedass 😀 Linda synes det er gøy å dandere og ta fine bilder. Litt vanskelig når rommene er så små sier hun, men sånn er det.

Dette soverommet har fått navnet og temaet Ulvehi.

Linda har en visjon og tanke bak hver eneste løsning. Hun er flink til utnyttelse av areal, oppbevaring og multifunksjonelle møbler blant annet.

Her ser vi ett soverom som har fått navnet og temaet, Hjortebo.

Når Linda får gjester, så får de på forhånd en <<Bookingbekreftelse>> om hvilket rom de får. Så morsomt 😀 Her vil nok alle gjester føle seg velkommen ja!

Linda påpeker at de har igjen litt arbeid på hytta ennå, og at hun ikke har ferdigstæsja rommene ennå. Vi skal få se mer av hytta når den er helt ferdig i ett <<På hytta hos>> innlegg. 

Håper dere har kost dere med disse flotte bildene og fått litt inspirasjon. Vi sender en stor takk for at hun ville dele sin hyttehems med oss!

Det kommer flere innlegg om hyttehems/loft senere i uka, så følg med!

Litt info:

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀 

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

Oversikt over temaukene:

 

* Uke 26 Hytteloft/hems:

#hyttekrokenblogg_loft eller #hyttekrokenblogg_hems

 

* Uke 28 Hytte-utestue:

#hyttekrokenblogg_utestue

 

* Uke 30 Utekjøkken, peis, grillplass:

#hyttekrokenblogg_utekjøkken

 

* Uke 32 Uteplassen: Blomster, platting, berg, ol.           

#hyttekrokenblogg_uteplass

 

* Uke 34 Sjøhytta:

#Hyttekrokenblogg_sjøhytta

 

* Uke 36 Hyttemodell: Hvilen hytte har du? Bygd selv? Firma? Send meg utvendige bilder av hytta:

#hyttekrokenblogg_hyttemodell eller #hyttekrokenblogg_hyttami

 

 Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: [email protected]

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

Eller bare #hyttekrokenblogg

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. Så bare del alle slags bilder med meg. Jeg tar i mot alle med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

 

Tone

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg