Mye som skjer, og “På hytta hos…”

Hei dere! Bloggen er ikke helt som den skal være for tiden, men det jobbes opp mot blogg.no, så jeg skal få det litt mer oversiktlig etter hvert 🙂

Nå er det så mye spennende som skjer for tiden. Både privat og på jobb. Jeg har masse å gjøre ang bloggen, og har så mange nye bloggoppdrag. Skikkelig gøy altså.

Når det gjelder sommer og sjøhytter, så sitter jeg vel med godt over 100 bilder nå. Det er mye arbeid, da alle skal sorteres, lagres og redigeres før de havner ut på bloggen. Men dette er noe jeg brenner for og liker å holde på med.

Mitt mål er at Hyttekroken skal bli ett skikkelig godt oppslagsverk for alle hytteeiere som trenger råd, tips og inspirasjon. Det skal bli ett slags arkiv som du bare kan gå inn på, og finne akkurat det du leter etter. Skal du pusse opp f.eks. soverommet på hytta, så kan du bare velge “Soverom” under kategorier, og vips, så har du masse soveromsbilder å drømme deg bort i. For hver uke og mnd. som går, blir jo dette arkivet bare større og større. Takket være alle medlemmer og følgere av Hyttekroken som sender meg flotte koselige bilder jeg kan bruke.

Alle bilder på instagram som merkes med hashtag hyttekrokenblogg eller f.eks. #hyttekrokenblogg_bad, er en godkjennelse fra dere om at jeg får bruke de i bloggen. Eller så får jeg jo tilsendt bilder både på innboks på fb og mail som jeg kan bruke. Noen sier også at jeg bare kan plukke bilder som jeg vil fra sin instagramkonto.

Jeg jobber utenom, så denne jobben må gjøres på helg og kveldstid. Men man får tid til det man har lyst til, så hus, hytte, hund, barn og barnebarn skal få sitt de også 😉 

Ett prosjekt jeg så vidt har begynt å lukte litt på, er “På hytta hos..” Da skal jeg “besøke” en og en hytte som jeg skal lage blogginnlegg om. Jeg er interessert i alle typer hytter. Store, små, gamle, nye, fjell, sjø, skoghytter osv. Med og uten strøm og vann. Noen besøker jeg fysisk og andre får jeg bare tilsendt bilder jeg kan bruke. De som har lyst til å bli med på dette prosjektet, og vil dele sin hytte med alle oss, er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

Du kan ta kontakt på: 

Mail: [email protected]

Instagram: Hyttekroken

Fb: Hyttekrokens chat

 

Når det gjelder samarbeidsparter, så er jeg kun interessert i det som er hytterelatert. Det kan være alt innen interiør, grill, bålpanner, markiser, friluft, beis, boblebad osv. 

Denne helgen skal jeg bare være hjemme. Var på jentekveld i går og det var koselig. Ellers skal jeg bare blogge og få litt orden på huset, hehe 😉 Skulle fått trimmet litt også, men jeg sliter etter ett overtråkk fra første feriedag for 5 uker siden. Så lang tid det skulle ta da!!! Men jeg skal ikke klage. Dette går da over til slutt.

Da får dere ha en riktig god helg! Kos dere om dere er hjemme eller på hytta, og ta vare på hverandre 🙂

 

 

 

Tone

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg