Hytte -modeller

Beklager så mye kjære følgere og lesere! Jeg har hatt det så travelt i det siste at jeg har måttet prioritere litt annerledes for å få ting og tang til å gå opp. Det er mye som skjer for tiden både med ny jobb og div. andre ting, men jeg kommer sterkere tilbake etter hvert.

Men nok om det. Ukas tema handler om hyttemodeller. Noen har tegnet selv, andre ar brukt arkitekt. Så har vi så mange flotte hyttefirma og kataloger der vi kan velge og vrake i forskjellige hyttevarianter i alle størrelser og fasonger. Det er så gøy å se hva dere følgere har valgt å gjøre. 

Vi starter med Gunn Helen Gauteplass, @gundahelen på topper her, som har type Bjorli 3 fra Buen hytter og hus i Telemark

@kan1967 hadde ideen selv, og arkitekten tegnet. Den kalles Kvitsand 57.

@heidifayeknudsen har hytte fra Familiehytta som heter Furutangen pluss.

Nina Grøtvik har tegnet selv sammen med firmaet som bygde hytta i 2016. Her ser vi den fra alle kanter 

Jeanette Carlsson Storvik @englehvitt har resturert tømring, tilbygg er tegnet selv.

Tove Bergdal har type Skarstinden fra Tinde hytter. Den var nøkkelferdig og innflyttingsklar 8.juni. Her har de tilbragt hele sommeren og er superfornøyde.

Renate Karlsen har fått tilpasset Saltdalshytta sin visningshytte Aurora 208. Den er tegnet om og satt opp av lokal snekker.

Åse Aursand har Ranahytta av typen Fjaler

Liesl Mindt har har drevet med påbygg og retaurering av seter fra 1742. De har tegnet selv ved hjelp av arkitekt.

Anteja Solberg har både tegnet selv og stått som ansvarlig søker, planlegger og byggeleder selv. Hytta er på 140 m2 og 45 m2 terrasse med noe overbygg. Den er oppført i 1 etasje med oppstuggu (3 soverom oppe) 2 soverom nede, stue, kjøkken, spisestue, bad, toalett og vaskerom.

Linda Strand, @lindamaritstrand, har nybygd Rømskoghytte RH80, som ligger i Vortunglia hyttefelt ved den idylliske innsjøen Vortungen. Ikke langt unna Rømskog spa. Hemsen har takhøyden på 1.85m, så dette regnes ikke som målbart areal. De har med litt smarte løsninger, klart å fått til 2 soverom og en koselig loftstue der oppe.

@annehildeaakre har en lekker fjellhytte, men mangler ennå info om hvilken hyttemodell dette er. Noen som vet kanskje? 😉

@stemsa tegnet hytta selv, og fikk arkitekt hos Solhytta til å fintegne og levere materiale. Den er satt opp av et lokalt firma, Glomstadbygg, i Aure.

Tusen tusen takk alle dere som ville dele hyttene sine med oss 🙂

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

* Vil du melde deg på  “På hytt hos..”, sender du meg mail med litt info på [email protected]. Disse bildene sendes på chat etter avtale med meg og med litt info om hytta osv.

Oversikt over temaukene:

 

* Uke 36-37: Hyttemodell. Hvilen hytte har du? Bygd selv? Firma? Send meg utvendige bilder av hytta.

#hyttekrokenblogg_hyttemodell

*Uke 38-39: Campinglivet

#hyttekrokenblogg_camping

*Uke 40-41: Høst på hytta

#hyttekrokenblogg_høst

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du jeg skal dele dine bilder og evt. skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: [email protected]

* Facebook: chat, eller under eget innlegg om temaet på veggen.

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg