Det gode campingliv i Reisadalen

Vi er mange som bare elsker det gode camping og hytteliv. Det er jo litt det samme. Hytta er ett begrep som vi i det senere år kaller vår fritidsplass som vi drar til i helgene.

Da spiller det ingen rolle om det er en leilighet i Åre, sommerhus på Gjæsingen, spikertelt på Stornesøra, husvogn på Frosta eller hytte på Geilo. Det viktigste er at vi koser oss, har fri, nyter plassen vi er på og har tid til hverandre. Ingen ting kan måle seg med fredagsfølelsen man har før man setter kursen mot sitt fritidsparadis. Det å krype opp i sofaen og kjenne roen senke seg utpå kvelden er bare helt fantastisk. Har blogget mye nå om diverse hytter om kring. Denne uka vil jeg ta for meg Det gode campingliv 🙂

Jeg har vært så heldig å få lov til å dele litt bilder fra Maria Rydningen, @rydningen6 sitt ferieparadis. Maria har campingvogn og spikertelt i vakre Reisadalen i Nordreisa på Tronsanes camping.

De er en familie på 6 stk. som elsker campinglivet, turlivet og snøscooterkjøring, og bruker så mange helger og fridager som mulig på dette hele vinterhalvåret.

Spikertelt og uteområde er nyrenovert for ett år siden.

Tusen tusen takk til Maria som ville dele disse flotte bildene med oss i Hyttekroken 🙂

NB! Jeg tar gjerne i mot flere campingbilder jeg kan blogge om. Les info under her om hvordan du deler bilder med meg. Men jeg tar helst i mot bilder på messenger. Enten på Hyttekroken fb, eller på min personlige messenger, Tone Merete Abusland 😉

 

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

* Vil du melde deg på  “På hytt hos..”, sender du meg mail med litt info på [email protected]. Disse bildene sendes på chat etter avtale med meg og med litt info om hytta osv.

Oversikt over temaukene:

*Uke 38-39: Campinglivet

#hyttekrokenblogg_camping

*Uke 40-41: Høst på hytta

#hyttekrokenblogg_høst

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du jeg skal dele dine bilder og evt. skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: [email protected]

* Facebook: chat, eller under eget innlegg om temaet på veggen.

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg