Det gode campingliv på Oppdal

Wow!!! Jeg har vært på “besøk” på Oppdal hos Lill Anita Husby, @lillturn. Dette må vel være ett av de artigste oppdragene jeg har hatt hittil som blogger. Her vil dere se en “hytte”/camping med særpreg med bøttevis av sjarm og varme.

Halsetløkka camping på Oppdal, er en plass kun for fastboende. Campingen ligger 3 km sør for Oppdal like ved Stølen alpinsenter. Det er en camping i naturskjønne omgivelser med mye miljø, flora og trær. Det er god avstand mellom vognene/spikerteltene.

Lill Anita holder på å pusse opp/innrede, så det er mye som er halvferdig, sier hun. 

Lill Anita er veldig interessert i form, linjer og fargespill. Liker kontraster som utfyller/kompletterer hverandre, slik at ting satt sammen på «riktig» måte framhever det vakre og enkle i hver ting, hvert møbel. Hun liker stramme linjer og prøver å unngå symmetri. Helheten blir til på veien, og valg av farger og innredning, utvikler seg utifra hva hun har til å begynne med. Lill Anita prøver å innrede «hytta» med minner hun skaper på dette stedet.

Lill sier hun er litt allergisk mot det tradisjonelle og opplagte, og blir veldig glad når hun finner alternative måter å bruke ting/gjenstander på. Oppsummert kan hun vel si at det som er viktigst for seg er form, linjer og farge! Liker slanke, enkle ting og former. Hun prøver også å utnytte den lille plassen på en slik måte at alt har flere funksjoner/miljø og at hun enkelt kan endre på ting og tilpasse etter behov/ønsker;)

På Oppdal er Lill Anita omgitt av flotte fjell og spennende Norsk fjellflora.

Campingvogn og spikertelt er et meget billig alternativ til en dyr hytte og man får alt dette på kjøpet! 

Det er jo ALT på Oppdal. Fantastiske muligheter for toppturer, sydenstrand i Gjevillvassdalen (Rauøra). Flotte forhold for stisykling, elvepadling, bading i kulper..

Bruktbutikk i sentrum (som hun er fast innom), samt flere popup loppiser rundt omkring i bygda.

Var ikke dette flott da dere! 

Tusen tusen takk til Lill Anita som ville ta oss med på besøk til sitt herlig ferieparadis på Oppdal 😀

 

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

* Vil du melde deg på  “På hytt hos..”, sender du meg mail med litt info på [email protected]. Disse bildene sendes på chat/messenger etter avtale med meg og med litt info om hytta osv.

Oversikt over temaukene:

*Uke 38-39: Campinglivet

#hyttekrokenblogg_camping

*Uke 40-41: Høst på hytta

#hyttekrokenblogg_høst

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du jeg skal dele dine bilder og evt. skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Messsenger/melding/innboks til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland

* Mail: [email protected]

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg