Det gode campingliv på Golandhøgda

God lørdag kjære følgere! Her kommer nest siste innlegg om det gode campingliv. Vi skal besøke Rikke Brækka Karlsen, @horikke sitt herlige ferieparadis på Saltfjellet. Ingen tvil om at de koser seg der. Der er det herlige stunder for både to og firbente ser jeg 🙂

Rikke skal selv få fortelle om sitt idylliske sted her:

Vogn og spikertelt befinner seg ca 650 meter over havet, på vakre Saltfjellet- nærmere bestemt Golanhøgda.

I november har vi vært her i 2 år, og vi stortrives. Naturen rett utenfor døra, med gode jakt- og turmuligheter og ikke minst er vi så privilegert at togstasjonen som du finner i Lønsdal kun 4 km unna.

Spikerteltet ble fraktet opp hit 23. juni 2017, og derav ribbet ned og pusset opp. Nå er det blitt den perfekte “hytta” på fjellet, etter utallige arbeidstimer og vi har fått det akkurat sånn som vi ønsket. Jeg er meget glad i den tradisjonelle norske og koselige hyttestilen!
Vogna tar vi laus hver sommer og ferierer i den, og det er helt fantastisk å ha “hytte” på hjul!!

Golanhøgda, eller Golan som vi sier er en campingplass drevet av Norsk bobil og Caravanklubb. Det er pr dags dato 43 vogner her med barn, unge og voksne i alle aldere.

<Her fikk dere se litt hvordan Jeg, Kim min samboer og irsksettern vår bor når vi er på camping, og jeg håper dere fikk en like fin opplevelse av å se på bildene som vi får av å være her>.

Tusen tusen takk til Rikke for at vi fikk besøke hennes herlige ferieplass. Det setter Hyttekroken stor pris på 🙂

 

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

Oversikt over temaukene:

*Uke 38-39: Campinglivet

#hyttekrokenblogg_camping

*Uke 40-41: Høst på hytta

#hyttekrokenblogg_høst

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

 

4 kommentarer

Siste innlegg