Det gode campingliv på Breivika, Agdenes

God søndag dere! Her kommer siste innlegg om temaet “Det gode campingliv” for denne gang. I dag skal vi besøke Beate Sivertsen, @beate_74 sitt ferieparadis i Trøndelag. Her var det virkelig flott og koselig. Hun skal selv få fortelle litt her om det gode campingliv.

<I Breivika er det ei campingrend med navngitte gater mellom spikertelt og vogner, lydende navn som Klæbuveien, Nerbyen, og Portveien. Campingplassen med panoramautsikt til skipstrafikken i Trondheimsfjorden, er kjent i både i inn- og utland. Trondheimsfjorden er på sitt smaleste utenfor Agdenes, og Breivika camping har hurtigruta, cruiseskip og innseilingen til Trondheimsfjorden som nærmeste nabo>.

<Vi kjøpte spikertelt og vogn i fjor. Var litt skeptisk til campinglivet. Det har jo et “Harry” stempel. Men stortrives så langt. Vi har hatt prosjekter vi har holdt på med, og har fortsatt flere ideer. Er så heldig å ha en handymann. Vi er ett godt team. Jeg liker interiør, og når jeg får en ide, er han ikke tung å be. Dette er et fristed for oss. Plassen har fine turområder>.

Tusen tusen takk til Beate som ville dele bilder fra sitt flotte ferieparadis. Så koselig å se altså 🙂

Håper dere har kost dere med disse koselige besøkene på disse flotte plassene. Dette har vært utrolig gøy og inspirerende!

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

Oversikt over temaukene:

*Uke 38-39: Campinglivet

#hyttekrokenblogg_camping

*Uke 40-41: Høst på hytta

#hyttekrokenblogg_høst

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

4 kommentarer

Siste innlegg