Det gode campingliv på Misvær

Det er søndag og styggvær, så her kommer en søndagsspesial om temaet “Det gode campingliv”. Vi er så heldig å få besøke Fru Heiberg, @lilleannh sitt herlige ferieparadis på Misvær camping. Og her er alle velkommen på vaffelfest hver lørdag 😀

Her skal hun selv få fortelle litt fra det gode campingliv:

<Vi holder til på Misvær camping, ca 7 mil sør for Bodø. Vi kjøpte spikertelt her i vår etter å ha ventet ca et halvår på at noe som passet oss skulle bli til salgs. Dette er en populær camping da man kan både feriere her på sommer og vinter>.


<På campingen er det mange barnefamilier, så her koser ungene seg , og springer mellom teltene. Å min mann har nå laget en tradisjon med såkalt vaffelfest hver lørdag, så da ber vi de som har lyst inn på en kopp kaffe og en vaffel>.

<Vestvatn alpin anlegg er ca 10 min unna og ellers fine turområder i nærheten og ikke minst nært fjorden. Noe vi er glade i. Misvær har en bla nærbutikk, cafeer og bensinstasjon>.

Tusen tusen takk til Fru Heiberg for at hun ville dele sitt ferieparadis med oss! Skjønner godt at de koser seg her ja. Og det må nok de andre naboene rundt gjøre også, som er så heldige å få stikke innom på kaffe og vaffel hver lørdag. Ja, det kunne jeg tenkt meg også om jeg var i nærheten 😀 

Neste uketema er høst på bloggen. Da blir det litt stemningsbilder fra rundt om kring i norges land.  Blir nok mange koselige bloggkvelder fremover nå ja! Fortsatt ha en fin dag da dere <3

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

Oversikt over temaukene:

*Uke 40-41: Høst på hytta

#hyttekrokenblogg_høst

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg