Smart innredet hytte på 32 m2

Jeg har vært på mitt første “På hytta hos…” besøk, og det er på denne koselige hytta i Selbustrand som ligger 400 moh. Planløsningen på denne hytte er så genial, at det er helt utrolig hva den rommer.

God utnyttelse av plass, og smarte løsninger, gjør at her har de plass til det de trenger. Selbustrand ligger i Selbu kommune i Trøndelag, og de kan kjøre til hytta på 40 min. 

Vivian og Jan Kristian fra Trondheim kjøpte denne koselige hytta for 6 år siden. Den inneholder stue med kjøkkenkrok, bad, 2 soverom og gang. De har skiftet dører, vindu, malt og skiftet kjøkkeninnreding osv. Nå har de fått hytta akkurat som de ønsker, og trives veldig godt. Hytta har både innlagt strøm og vann. På tomta står det også ett anneks på 12 m2. Der har de også sengeplasser og lagringsplass.

Vakker utsikt fra kjøkkenvinduet.

På stua har de montert en wifi-ovn. Ved hjelp av en app, kan de skru opp temperaturen når de vil, og komme frem til varm hytte.

Pynt og koselige detaljer rundt omkring.

På badet har de plass til wc, vask og dusjkabinett.

Koselige veggord henger her også 🙂

På soverommene henger høye skap med ekstra lagringsplass i.

På soverommet har de også hengende en nødplakat med nøyaktig posisjon på hytta. Dette er noe alle hytteeiere burde ha. Ett smart tips vi skal ta med oss videre. Man kan klikke seg inn på www.norgeskart.no, finne posisjonen på hytta og skrive ut din egen nødplakat.

Vivian er glad i små koselige detaljer.

Den lille gangen er ikke så stor, men her er det plass til både jakker og sko.

Her er de så ofte de kan, sommer som vinter. De er gjestfrie, og familie og venner er alltid velkommen innom på en kopp bålkaffe og vaffel.

De bruker tau som gjerde for å hindre kyr å komme innpå eiendommen.

Nydelig natur.

De er glade i dyr og det er koselig å mate fuglene.

Lekkert fuglehus 🙂

De er glade i å gå på tur og utforske området og terrenget rundt hytta. Vennafjellet, som ikke ligger så langt fra hytta, har ett flott turterreng og ligger 667 moh. Om vinteren benytter de seg av flotte oppkjørte skiløyper, og om sommeren kan man velge både turstier og grusvei. Alt etter som hva man ønsker.

Tusen takk for at vi fikk komme på besøk, og jeg regner med at det blir flere turer hit 😉 

Håper dere lesere fikk masse inspirasjon, tips og råd både når det gjelder planløsning og interiør. Det er utrolig hva man kan få plass til, bare man tenker praktisk og smart. 

Ha en fin dag og følg med på bloggen. Her vil det komme masse spennende “På hytta hos…”-innlegg i tur og orden fremover 😀

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

Oversikt over temaukene:

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg