På hytta hos Christine & Tore i Umasjø i Sverige

I dag er vi så heldige å få besøke Christine @dragebu314 og Tore sin Ranahytte som ligger i Sverige. Så artig at vi kan ta turen over grensa også og at Hyttekroken har lesere og følgere fra flere land!

Christina skal selv få fortelle om sitt flotte hyttepardis, så da sier jeg bare; 

Velkommen på hytta hos Christine og Tore i Umasjø i Sverige

Hytta er ei Ranahytte som ligger i Umasjø nært Hemavan/Tarnaby i Sverige. Hytta har 4 soverom, bad, badstu, hems, stue, kjøkken, 2 toalett og stor terasse med nedfelt jacuzzi.

Hytta har en fantastisk utsikt og ligger i et allsidig tur/ jaktterreng. Skuterløype om vinteren.

Her tilbringer vi mye av vår fritid.

Hytta er 100 kvadrat og det er 4 bygg på tomta. Skuter og vanlig garasje og vedbod. 

I Hemavan er det vintersportssted med masse skiheiser og løyper for vanlige ski. Gondolheis som går året rundt. Det er ett stort hytteområde med butikker, systembolag og restauranter. 

Tusen takk til Christine og Tore som ville dele sitt hytteparadis med oss i Hyttekroken. Det setter vi stor pris på. Skjønner godt at de trives godt og vi være her ja 🙂

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene:

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

4 kommentarer

Siste innlegg