På hytta hos Brit Elin & John Kenneth i Ål i Hallingdal

God søndag alle flotte Hyttekrokenlesere der ute! I dag skal vi besøke Brit-Elin og John Kenneth sitt fantastiske skattekammer av en hytte i Hallingdal. Britt-Elin skal selv få fortelle om denne herlige plassen.

Så da sier jeg bare,

Velkommen på Hytta hos Brit-Elin @brittelinfossheim og John Kenneth 🙂

Hei!

Vil dele nokon bilder fra hytta vår Øvrebråten, i Opheim Ål i Hallingdal.

Kjøpte draumeplassen i 2009. Eg har vokse opp med hytta på Torpo nær mormor og tanter og onklar. (der mi mor vaks opp.) Så dukka denne plassen opp for salg, og på under ei veke hadde me vore på visning, og så kjøpt småbruket Øvrebråten.


Poteter har me om sommarane. Kjekt med eigne poteter særlig til fårikålen om hausten. Ellers har eg faste venninneturar kvar vår og haust. 8 damer fra gymnastiden dom har hatt fast treff hjå meg sidan 1988!

Min mann John Kenneth Dokken er veldig hand, så han har sneket eit lite stabbur, ein gapahuk/grillbu/bakstestova av ei gammal tørkeløa som han fekk hjå ein bonde i nabolaget.

Så har han sett opp garasje og me har laga gildestova i gamle fjøset. Der har me feira 50-års dag, bryllup, 20-årsdag til sonen vår Nikolai og barnedåp i sommar for vårt fyrste barnebarn William.

Har og ei dotter, Birgitte som tek med venner på hytta for å nytta seg av flotte friluftsaktiviteter sommar og vinter her i området.

Huset er ei Hallingstove som No er 112 år gammal. Me prøver å ta vare på det gamle og flikkar og steller så godt me kan med det som er her.

Me kosar oss her året rundt, feirar jul her og alle påskehelger.. 

Britt Elin Vestenfor Fossheim.

 

Tusen tusen takk for at dere ville dele alt dette med oss i Hyttekroken. Det setter vi stor pris på. Ikke rart dere koser dere på dette flotte stedet.

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene:

*Uke 42-45: På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 46-47: Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

Tone

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg