På hytta hos Eli & Stig i Stavadalen

God tirsdag alle Hyttekrokenlesere! I dag skal vi besøke den flotte fjellhytta til Eli @pusterommet_mitt og Stig i Aurdal. Eli skal selv få fortelle her om sitt gode hytteliv. 

Så da sier jeg bare,

Velkommen på hytta hos Eli og Stig i Stavadalen 🙂

Vi kjøpte hytta vår oktober 2016. Hytta er en type «nøkkelklar hytte», som passet oss perfekt!

Vi falt for hytta av to årsaker; området, hyttetypen og kvaliteten på materialvalg.

Hytta ligger i Stavadalen i Sør Aurdal, med mange turområder og ski in til slalombakken. Vi er familie på 4, med to voksne barn. Alle stortrives i pusterommet vårt. Vi ønsket oss hytte i Sør Aurdal siden mine besteforeldre er herfra, så valget ble enkelt da vi fant dette hytteprosjektet.

Hytta har 4 soverom og 10 sengeplasser og to bad. Hytta er godt utnyttet med smart romdeling, da den kun er 86 kvadratmeter.

 Vi elsker hytteturer, har ofte med venner og familie. Hytta har blitt et koselig samlingsted. Vi spiller alltid mye spill, elsker å kose oss med gode måltider, og er alltid mye ute på tur.

Tusen tusen takk for at vi i Hyttekroken fikk lov til å besøke denne flotte hytta. Like koselig som alltid å “dra” på hyttebesøk. 

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene:

*Uke 42-45: På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 46-47: Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

3 kommentarer
  1. Dette kan jeg med hele meg si var en nydelig hytte. Deilig utnyttet plass, og ikke minst valg av materialer og møbler. Kjenner meg litt igjen liksom. Kosen er viktig for at trivselen skal være på topp. Det å vite hvor en har lyst til å være, og ikke minst få det til. Kjempekoselig besøk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg