På hytta hos familien Carlsson Storvik på Vangen

“På hytta hos innleggene fortsetter”, og det er så gøy! I dag skal vi besøke hytta til Jeanette Carlsson Storvik @englehvitt på Vangen.
Jeanette skal selv få fortelle her om hyttedrømmen! 

Så da sier jeg bare, 

Velkommen på hytta hos Jeanette med familie 🙂

Hytta står på et nedlagt gårdsbruk ved navn Vangen, på ca.840 Dekar. Innmark leies ut til nabogården, og skogen driftes foreløpig selv. Gården ble fraflyttet i 1972 og har ikke vært i drift siden.

Gårdshuset ble bygget av min Oldefar i ca. tidsrommet 1919-1923. Det har siden den gang ikke blitt utført stort av vedlikehold eller oppussing, så når vi: Familien Carlsson Storvik på 3, snart 4 overtok eiendommen i 2017, var det prekært å få utført renovering for å berge den sjarmerende tømmerkassen.

Min far begynte arbeidet og utførte noe innvendig, samt la inn ordentlig med vann og kloakk og laget bad. Hans arbeide på huset stoppet da han ble rammet av kreft, som han senere tapte kampen mot.

Gårdshuset/hytta er nå totalrenovert og fremstår nå i ny drakt. Innvendig er så mye av det gamle som mulig bevart. Føles deilig å ha fullført det Pappa begynte på.
Vi har benyttet oss av mest mulig vedlikeholdsfrie/vennlige materialer utvendig, som; Aluminiumskledde vinduer, Decra tak og Møre Royal kledning og dekker.

Tusen tusen takk til familien Carlsson Storvik for at vi fikk besøke denne kjempeflotte hytta 🙂 Skjønner godt at de trives her ja! Fantastisk plass og utrolig mye arbeid som ligger bak. Ser også at den skjønne firbente koser seg på hytta også 😉

Takk for oss <3

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene:

*Uke 42-45: På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 46-47: Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

Tone

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg