Fargevalg inne og ute på hytta. Del 2

Hvilke farger velger du på hytta? Mer inspirasjon å hente her med både bilder, fremgangsmåte og fargekoder. Og ikke nok med det! Mange har sendt inn bilder av hva de har valgt å bruke på både gulv, dører og interiør mm. Kos dere med innlegget og få inspirasjon 🙂

Hege Myklebust @hegem87:

Hei! Vi har beiset med tyrilin interiør beis på ubehandlet panel. Beiset en og en fjøl før vi spikret opp. Fargen heter stølsbrun. Gulvet vårt heter grey oak. Veldig fine farger ilag. 

Kaja Skifjeld:

Behandlingen vi har brukt på veggene i hele hytta er interiørbeisen til Lady pure nature! Treverket var veldig gult, så vi ble anbefalt å først ta et strøk med hvitt. Fargen vi brukte på strøk nr.2 heter «shabby». Beisen må tørke 24 t mellom hvert strøk. Opplevde beisen som lett å påføre, og lett å jobbe med. Brukte en god pensel som drypper minimalt! Har også beiset bjelkene i taket på samme måte. Tak er malt med sperregrunn og maling fra Infra i fargen bomull. Ble anbefal Infra pga meget god dekkevne, noe som virkelig viste seg å stemme. Slapp unna med hvertfall 2 strøk maling pga det.

Samme behandling på dette soverommet i tak og på vegger som i stua. Senga har jeg malt kun et strøk m dempet sort! Syns det ble en rustikk effekt. Malte rett på treverket! Bruker alltid 3-stjerners gulvmaling på interiør!

Pussa opp sofabordet, slik at det ble litt mer rustikt. Har brukt samme behandling på plankene som på veggene, men ikke med hvitt, siden ikke disse var gulnet! Understellet har jeg malt med 3-stjerners gulvmaling i fargen dempet sort.

Utvendig har vi beiset med Tyrilin i fargen «mørk». Dørene er malt med 3-stjerners gulvmaling i fargen «Valmuegrå» (det er nok ikke noe butikken ville ha anbefalt å bruke gulvmaling) Jeg fikk et tips fra en i en hyttehruppe at man kunne bruke gulvmaling på ytterdøra, så jeg tok sjansen. De har hvertfall overlevd godt over 1 år, selv med den «ekstreme» vinteren vi hadde da. Rundt lister og på vinduer har vi brukt drygolin vindusmaling. 3 strøk!

Har malt innedørene med gulvmaling i fargen «valmuegrå» Har bare rukket 1 strøk på dem.

Har malt hylla på peisen i fargen dempet sort.

Har brukt hovedsakelig Lady pure nature i fargen «shabby», 3-stjerners gulvmaling i fargene «dempet sort» og «valmuegrå», lister og tak i bomull. Listene har vi kjøpt ferdig behandlet! På tak har vi brukt kvist og sperregrunn fra jotun og maling fra Infra. Dette går igjen i hele hytta .

 

Eli Hårstad:

Vi har OS-gulvet på hytta. Vokset og oljet.

 

Monica Aas:

Hei! Har brukt tyrilin ineriørbeis – kveldsbris i denne hyttegangen.

Tjeralin tjerebrun

Kode 0520 – gul base på den siste.

Jeanette Storvik @englehvitt:

Beisfarge Kongle fra tyrilin fjelletslodd, interiørbeis. Et strøk med kost, avstrøket med håndduk. Farge i tak: Bomull S0502Y.

Tusen takk for bilder kjære lesere 🙂 Det er så gøy å se. Og følg med! Det vil komme flere inspirerende bilder med div. fargevalg og produkter.

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen. Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene: (Her har det blitt forandringer underveis pga stor pågang av “På hytta hos…”-innlegg 😉

*Uke 42- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 48- : Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 50- : Advent og jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg