Kariann og Gisles fargevalg på hytta

Del 3: Kjære Hyttekrokenfølgere! Vi fortsetter med fargeuka, og her kommer det flere inspirerende hyttebilder. Ro ned i adventstiden, ikke stress for mye. Ta dere ett lite femminutt, og les dagens blogginnlegg fra denne koselige hytta 😉

Velkommen på hytta hos Kariann @furuvanghytta og Gisle 🙂

Hei! Vi er en småbarnsfamilie (Kariann og Gisle) med to jenter (Sara) 5 år og (Synne) 7 år, som fikk oppfylt hyttedrømmen rett før påsken i år. Hytten er fra 1961 og ligger på Kvamskogen 1 time utenfor Bergen. Hytten ble bygget på i 96 og er på 120 kvadrat. Vi holder på å pusse opp, og badet er neste og siste prosjekt på listen. Vi har 3 soverom, hems, to stuer, bod, bad og kjøkken og kjeller på hytten. Hytten har totalt 15 sengeplasser med hemsen.

Vi har brukt Jotun interiørbeis i fargen Sjøsand. Ett strøk med pensel og deretter brukt svamp. Det meste på eldre, gulnet panel.

Vi er glad i gjenbruk og å lage ting av det vi finner i naturen, lampen i stuen har min mann laget av drivved vi fant i sommer i fjæren langs Sognefjorden når vi var på sommerferie hjemme i Sogndal, (hvor jeg kommer fra). Hyllen på kjøkkenet er laget av materiale fra et gammelt skipsvrak som strandet utenfor hytten til min manns mormor i Klokkarvik på Sotra utenfor Bergen… Vi kjøpte hytten med alt interiør, og det var MYE av alt så vi hadde en kjempejobb med å rydde ut av hytten…men noen skatter var det innimellom mye rot, så en del ble beholdt og mye gitt vekk. 

Kjøkkenet har vi malt med trestjerners gulvmaling i fargen Sort Pepper.

Kun soverom som er på nytt panel.

Boden er forresten også beiset på nytt panel (bildet med skiene på). Skistativet har min mann laget også av deler fra det skipsvraket… Har heldigvis en handyman så vi har gjort alt av oppussing i hytten selv.

Ute heter fargen bare Sort. Tyrilin dekkende.

Tusen takk for at dere ville dele dette med oss i Hyttekroken 🙂 Det er så gøy å se.

Følg med kjære lesere! Det vil komme flere inspirerende innlegg med bilder med div. fargevalg og produkter.

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen. Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene: (Her har det blitt forandringer underveis pga stor pågang av “På hytta hos…”-innlegg 😉

*Uke 42- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 48- : Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 50- : Advent og jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: [email protected]

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg